duminică, 16 ianuarie 2011

BEAGLE TRICOLOR

Cel mai mic membru al "haitei"- ATHOS -mascul, 2 ani si 6 luni, caut partenera...

Avea 8 saptamani si dormea intr-un sertar(abia il adusesem acasa).

Ne luptam cu vanatul in noul patut...

Am mai crescut...

Intai ne-am urcat pe fotolii...

Apoi am ajuns pe coltar...

A venit iarna...

Am crescut...si am facut o pasiune pentru o pisicuta salvata din parc intr-o seara ploioasa cand ne faceam plimbarea. A doua zi am plasat-o unei familii la curte si a cautat-o prin casa cateva zile scheunand langa cutia in care dormise peste noapte.

6 comentarii:

  1. sa-ti traiasca ferocele si sa-si gaseasca partenera. Si Max al meu are cam tot varsta asta , la fel si Kimi si amandoi scheauna dupa acelasi lucru. barem Max plange de-a dreptul cat e noaptea de lunga ( a ochit el o catelusa din vecini dar nu-i dau drumul ca e prea rau si ma tem sa nu inhate pe cineva. Dar am stabilit cu M. ca intr-o zi o sa "uitam " poarta deschisa sa vedem ce iese. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Las' ca mai au timp... sa mai copilareasca si ei...oricum fetite compatibile n-am gasit inca prin zona...asa ca

    RăspundețiȘtergere
  3. As putea sa ma uit la un catel care doarme, ore in sir, fara sa ma plictisesc.Iar in poza in care dormitorul este un sertar, e mortal copilu'. Si poza cu pisicul e faina, imi pare rau doar ca nu l-ati tinut la voi...
    Sa fie sanatos, sa mergeti la veterinar doar pentru vaccinuri si deparazitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, si sa speram ca peste cativa ani nu mai mergem la alt veterinar, surioara mai mare e proaspata studenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua!
    Am facut o excursie prin livada,printre bonsai,m-am intrebat pe unde aprinzi focul in soba cu rumegus,ca nu pare sa fie nici o legatura intre cilindrul interior care contine rumegusul si cel exterior care are usita si m-am incitat cu catelusul si-apoi frumosul tau catel.
    Si poate,daca livada e in preajma clujului,voi trece sa culeg...fosile,daca-i in zona de nord.
    Mi-a placut ce-am vazut pe la tine si voi mai trece,daca nu-i cu suparare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna "fosile",
    te-am vazut pe la giorgiana de curand dar timpul destul de strans si laptopu' care se inchide cand citesc fara sa respir(o problema de soft de la dell)nu mi-au permis sa-ti fac o vizita.
    La soba scriam "Butoiul interior are la baza o gaura laterala ...", acea gaura se aliniaza cu cea din butoiul exterior, intre peretii acestora ramanand cam 2-3cm.
    Livada este pe drumul spre Reghin, la 24Km de Cluj si in anii buni chiar avem nevoie de ajutor la cules, ca altfel au grija altii...

    RăspundețiȘtergere