marți, 31 mai 2011

Flori de balcon 1

Capsuni cataratori


Muscate curgatoare


Marul iubirii (Solanum)


Panselute, dalii, salvie si pe frunzele alea am uitat cum le cheama, da o sa iau lecitina...Muscate (cu sistem de "adapare" automat)Rosii Cherry (scuzati umbrele jaluzelei)Rosii MarmandeMuscate colorate (pelargonium)
Muscate curgatoare culoare "lila"(zicea vanzatoru')Panselute, lobelia, creasta cocosului si un rond cu narcise albe(trecute) si hortensia cu boboci...


4 comentarii:

 1. mă înnebunesc după muşcate! îmi place mirosul lor de pământ reavăn, parcă :)

  RăspundețiȘtergere
 2. pana acum doi ani nu puteam sa le suport mirosul(avea mama din alea lungi cat china si fara frunze), da' de cand am gasit soiul asta pitic, parca astea nu miros asa de tare.
  soiul asta da frunze foarte dese, distanta internodala e de cativa milimetrii=> flori multe si dese

  RăspundețiȘtergere
 3. capsunii aia sigur sunt cataratori?

  RăspundețiȘtergere
 4. Dupa ce i-am primit(comandati de mama pe net) si palantat, am mai citit pe mail si se pare ca nu exista cataratori. In final au ajuns cataratori pentru ca le-am facut o scarita si si-au intins si infasurat drajonii pana au acoperit-o. Drajonii nu au facut radacini si nici flori ci doar cateva frunze, doar 2 care au ajuns pe pamantul ghiveciului vecin au facut radacini si flori. Fructe am mancat vre-o 10buc dar n-am prea avut rabdare sa se coaca si erau acrisori.

  RăspundețiȘtergere