miercuri, 5 decembrie 2012

Earrings Display

Pentru ca display-urile "de fabrica" s-au umplut si gasesc maruntisuri d-astea pe toate rafturile, am incercat sa maresc suprafata de "expunere".


Am turnat ghips preparat cu apa, de consistenta smantanii, intr-o forma oarecare din plastic(tip caserola). Se toarna cat mai de sus, ghipsul sa curga intr-un firicel subtire, astfel se evita formarea bulelor de aer in stratul turnat (eu am turnat un strat de 1,5 cm) si se aseaza pe o suprafata plana.
Dupa uscare (1-2 zile) se scoate cu grija din forma, se da cu smirghel(glaspapir) daca e nevoie si se gaureste cu burghiul acolo unde dorim sa prindem tijele. Acestea sunt din sarma de electrod (asta am avut pe moment, ca erau foarte vechi) indoite in menghina la unghi drept. Tijele se lipesc de baza cu silicon sau moment kit.
Baza de ghips am vopsit-o cu lavabila, daca se doreste se poate lacui peste aceasta.

La fel am turnat ghips intr-o manusa chirurgicala marime mica. Aici am vopsit cu vopsea acrilica dar a avut o acoperire slaba si va fi revopsita cu lavabila.


2 comentarii:

  1. Foarte interesante suporturile, ma bucur sa gasesc astfel de articole despre organizare :-)
    Nu stiam blogul; imi voi gasi timp sa-l studiez pe indelete. Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Idei mai am, cu timpul pentru realizarea lor stau cam prost...
      Se pot gasi radacini sau crengute, care suflate cu spray color sau lacuite si prinse pe un suport de lemn, cred ca ar arata bine...

      Ștergere