joi, 23 mai 2013

Flori de balcon

...sau explozia culorilor de primavara...

nu va speriati de atatea postari...se pare ca mi-am reparat "laptopu'" si nu se mai inchide la fiecare 10 minute...si sunt in concediu...si afara ploua...si daca tot stau in casa...incerc sa nu stau degeaba...

begonia
 trandafiri pitici - miniature roses

 muscate Pelargonium


 violete de Parma
 2 jardiniere cu panselute

Cu cele atarnate pe sarma in balcoane, intr-un alt pictorial, impreuna cu kit-ul de udare prin picurare.

3 comentarii:

 1. Vad ca esti inconjurat de flori.Fain!
  Da',esti in concediu si nu meri la iosag?Sa vezi cum a inflorit,inverzit totul,sa te bucuri de aer si de ploaie.

  De citeva ori,dimineata cind mergeam la lucru,am vazut un domn care-si plimba bigalutul,in apropiere de Bucuresti,prin zona Buftea.Eram in cumpana daca sa-l intreb de Gabyral.De fiecare data am trecut mai departe,negasind o reactie potrivita daca se pomeneste de mama,la ora aceea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am fost pe la livada, dar cu ploile astea si cu ceva treburi de rezolvat in oras, n-am stat decat o zi. Sa speram ca vine soarele si pe la noi.
   Pe "copilu cel mic" il plimb prin zona ACE, pe Nirajului sau in spate la ExpoTransilvania, aproape de piata IRA.
   Si eu, de cate ori vin de pe PADIS si fac dreapta spre Mercur -Mall ma uit prin parc dupa catei si insotitori...Duminica trecuta cand a fost ceva prezentare de rase la Expo, am fost plecat si fica-mea n-a reusit sa-l faca pe Athos sa participe desi cu mine, la alta prezentare, a fost foarte incantat si aplaudat.

   Ștergere
  2. Bine ca nu m-am legat de om.In cel mai bun caz,mi-ar fi spus ca am probleme cu capul.
   N-ajungem nici pe la Mall,nici pe la Mercur.,Nu prea mergem pe unde sint alti catei,ca a noastra-i cam zapacita si tare certareata.Are treaba in special cu ciinii de doua trei ori mai mari devit ea.Iubeste oamenii.

   Ștergere