duminică, 19 octombrie 2014

Ce fel de soție își doresc bărbații...

Ce fel de soție îşi doresc bărbații, în funcție de zodie


   Eşti curioasă să afli dacă bărbatul pe care îl iubeşti are de gând să te ceară de soție sau nu? Semnul său zodiacal îți poate dezvălui acest lucru. 
Iată, aşadar, ce spun astrele...

Bărbatul Berbec
E foarte încăpățânat şi ştie ce vrea de la viață. Tocmai de aceea, femeia perfectă pentru el trebuie să aibă o personalitate opusă. Vrea ca viitoarea sa soție să îl susțină necondiționat în tot ceea ce face şi să nu fie o fire conflictuală. Îşi pierde repede interesul dacă nu accepți să faci compromisuri sau dacă nu îi dai dreptate.

Bărbatul Taur
Are nevoie de multă afecțiune, pentru că e un tip pasional, în ciuda atitudinii sale de bărbat dur. Vrea o soție puternică şi independentă, pentru că îl atrag persoanele care au aceleaşi valori ca şi el.

Bărbatul Gemeni
Dacă nu ai un simț al umorului bine dezvoltat, nu prea ai şanse să îi fi soție. Bărbatul gemeni va rămâne întotdeauna un copil în suflet, aşadar e indicat să îi hrăneşti din când în când personalitatea cu tot felul de surprize amuzante.

Bărbatul Rac
În ciuda aparențelor, bărbatul rac e un familist convins care îşi doreşte o soție exact ca şi el. Dacă îți place să găteşti, eşti foarte riguroasă cu curățenia casei şi îți doreşti cel puțin doi copii, atunci ai toate şansele să fi soția lui. În plus, el te va susține necondiționat în tot ceea ce îți doreşti, pentru că e genul de bărbat care îşi pune soția pe primul rând.

Bărbatul Leu
Pentru el, soția ideală e o femeie frumoasă şi puternică. Vrea ca ea să ştie ce îşi doreşte de la viață, să aibă o carieră serioasă, dar în acelaşi timp să arate întotdeauna perfect. Leilor le place la nebunie să se laude cu iubitele lor.

Bărbatul Fecioară
Îşi doreşte alături de el o femeie sensibilă, familistă, dar îndrăzneață. Pentru mulți nativi ai acestei zodii, soția este persoana care trebuie să stea acasă şi să aibă grijă de copii. El îți va oferi toate lucrurile de care ai nevoie, plus atenția şi afecțiunea cuvenită, dacă vei fi dispusă la mici compromisuri.

Bărbatul Balanță
Pentru că de multe ori nu prea ştie ce vrea de la viață, bărbatul balanță are nevoie de o femeie care să îl echilibreze perfect. Vrea o soție puternică, căreia să nu îi fie teamă să ia decizii pentru amândoi şi care să se descurce bine în situații de criză.

Bărbatul Scorpion
Are nevoie de multă afecțiune, dar oferă, la rândul său, tot ceea ce îi stă în putință. Dacă îi vei demonstra că îl iubeşti necondiționat, atunci va fi cel mai bun soț din lume.

Bărbatul Săgetător
Ca să ajungi soția lui trebuie să ai o personalitate foarte puternică. Îşi doreşte cel mai mult o femeie inteligentă, cu care să aibă mereu ceva interesant de vorbit şi care să îl provoace zilnic.

Bărbatul Capricorn
Majoritatea nativilor acestei zodii apreciază femeile ascultătoare, care ştiu să cedeze primele ori de câte ori apare vreo discuție mai aprinsă în cuplu. Dacă nu îți place să faci compromisuri şi eşti încăpățânată, nu eşti femeia potrivită pentru el.

Bărbatul Vărsător
E un romantic incurabil, genul de om care visează cu ochii deschişi, şi vrea o soție care să îi semene. Pentru el, femeia perfectă e femeia care îl înelege întotdeauna şi cu care poate împărtăşi orice gând, orice idee. Cu toate acestea, pentru că e un tip foarte serios, şi partenera lui trebuie să fie la fel.

Bărbatul Peşti
E foarte inteligent şi cumva are o intuiie nativă. Soția lui trebuie să fie în primul rând deşteaptă şi cu picioarele pe pământ, dar şi amuzantă. Îi plac provocările şi femeile care se lasă greu cucerite

sursa: www.unica.ro

2 comentarii: