duminică, 5 ianuarie 2014

Horoscop 2014

...alte "compatibilitati"

Capricorn - Leu


Cand un Capricorn si un Leu sunt impreuna, ei se ajuta si au grija unul de celalalt. Capricornul este mai conservator, muncitor si traditional in miscari si in gandire in timp ce Leul vede si accepta valoarea muncii din greu dar prefera sa faca totul prin farmec si barfe. Amandoi sunt foarte loaiali si devotati unul celuilalt. Poate ca la suprafata nu vor parea un cuplu atat de reusit, dragostea lor se va intarii atunci cand vor realiza cat de bine se potrivesc unul cu celalalt.

Ambii parteneri agreaza confortul si luxul. Si Leul si Capricornul sunt materialisti. Leul este mai nonconformist si vrea sa iasa in evidenta in timp ce Capricornul este mai clasic si mai simplist. Deoarece ambele zodii sunt foarte hotarate se vor intelelge una pe cealalta numai acordandu-si indeajuns de multa atentie. Leul ii va arata Capricornului cum sa se distreze iar Capricornul ii va dovedi valoarea muncii Leului.

Leul este influentat de Soare iar Capricornul de Planeta Saturn. Soarele radiaza lumina si caldura si reprezinta ego-ul. Intr-adevar Leul radiaza acest fel de energie si entuziasm. Saturn reprezinta responsabilitatea si munca. Fiecare va putea invata de la celalalt cate ceva. Soarele reprezinta viata, Saturn reprezinta tenacitatea asa ca atata timp cat se vor intelege unul pe celalalt aceasta combinatie va fi una pozitiva.

Leul este influentat de Foc iar Capricornul de Pamant. Leul isi doreste libertatea de a crea in timp ce Capricornul alearga dupa securitate profesionala si stabilitate. Aceasta combinatie face ca relatia lor sa fie echilibrata din punct de vedere romantic sau o reusita in afaceri. Atata timp cat isi vor da unul altuia reasigurari ca sunt importanti unul pentru celalalt totul va fi bine.

Leul este sub semnul Fix iar Capricornul este sub semnul Cardinal. Ambii sunt incapatanati, ambitiosi si siguri pe ceea ce afirma. Sunt foarte perseverenti cand e vorba sa-si atinga scopul. Daca au un plan, se vor tine de el pana il duc la bun sfarsit.

Cel mai bun aspect al relatiei Leu Capricorn este devotamentul pe care il pun atunci cand se ocupa de ceva. Ambele zodii au personalitati puternice. Cei doi se simt bine unul alaturi de celalalt mai ales atunci cand lupta impreuna pentru un scop comun.


...alte "compatibilitati"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu