miercuri, 4 februarie 2015

DIY - casă și grădină (39)- Candelabre rustice

Cateva modele destul de simple...



 










14 comentarii:

  1. Sunt cateva care mi-au atras atentia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, simple si elegante.Optiunea mea merge catre cele cu abajururi in forma de sticla de lampa. Sunt frumoase toate dar mai ales reprezinta o sursa buna de inspiratie, nu par prea greu si costisitor de realizat. O zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai de-asta le-am ales, ca-s simple si deloc costisitoare. Usor de facut mai ales acum cand iarna nu se da batuta si ne tine in casa sau atelier.

      Ștergere
  3. Mi-au placut barnele, arata ca niste arme medievale, dar si lustra aceea cu ceramica pictata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziceam ca sunt simple. Se ia o barna, se loveste cu tot ce ai metalic prin gospodarie, se da cu niste bait, iar apoi, cand consoarta nu e prin bucatarie, "furi" 3 cesti de cafea cu farfurioare cu tot, din zestrea de la soacra si le gauresti cu burghiul cu videa. Treci cablul prin gaura si prinzi dulia. Dupa ce termini, te imbraci cu armura medievala impotriva cozilor de matura pe care le vei primi...

      Ștergere
  4. Sunt perfecte pentru o bucatarie/sufragerie rustica.Asa mi-as dori si eu sa am asa ceva!!!
    Zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt tare interesante si originale. O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. No, aici mi-ai rupt gura, cum s-ar zice. Sunt frumoase tare, sigur o să fac unele din ele, pentru casă. Ba chiar cadouri pentru prieteni. Mulțumesc. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmeaza poze amanuntite cu un candelabru asemanator celui din poza 8, dar cu brate curbate din lemn. L-am cumparat din targ cu rusinoasa suma de 20 RON, desi e in stare perfecta, doar ca sa am un model pe care sa-l multiplic, cu variatiuni bineinteles.
      Daca stiti vre-o metoda de multiplicat timpul, as fi bucuros s-o aflu!!!

      Ștergere
    2. Heheh. Da. știu mai multe metode. Ocuparea unei poziții „event horizon” din vecinătatea unei găuri negre. Amfetamine. Psiho-stimulente. Călătorie cu aproape viteza luminii, mai zic unii, ținându-se ferm de teoria relativității, dar eu parcă n-aș achiesa la asta... :)
      Una peste alta, aștept poza cea nouă. Și mulțam fain înc-o dată.

      Ștergere
    3. Ai pozele la "DIY - casă și grădină (44) - Candelabru pas cu pas"

      Ștergere