sâmbătă, 21 iunie 2014

Happy weekend (2)

    În acest weekend din nou despre câini... și stăpânii lor responsabili...
 Oare când ne vom civiliza și noi...pentru că tutoror ne place viața din țările așa-zise civilizate...dar nu vrem să adoptăm drepturile și obligațiile acestor "civilizații"...
 Noi vrem democrație doar atâta timp cât ne convine și e în favoarea noastră, când nu, vrem comunism cu față umană...
  Așa că cei care care vorbiți urât despre România, hotărâți-vă: vreți democrație, cu toate veniturile impozabile și asistentă medicală numai cu asigurări de sănătate plătite la zi sau vreți "comunism" ca să mai pice câte ceva de ici de colo și asistență medicală pe "coasigurat" neplătitor de taxe.













Weekend placut tuturor!

6 comentarii:

  1. Frumos ,asta da civilizatie!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare are dreptul sa-si petreaca timpul liber cum crede de cuviinta, fara sa "inoportuneze" sau sa "infiereze" pe nimeni...
      Altfel putem reinfiinta vanzarea obligatorie de bilete, la opera sau la teatru, prin institutii scoli sau intreprinderi.

      Ștergere
  2. Piscina pentru catei foarte interesant! Pai da, uite asa se strang bani de la cei care n-au ce face cu ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit!
      Uite-asa se mai creaza niste locuri de munca, uite-asa mai cresc vanzarile firmelor de nisa si uite-asa SE STRANG BANI LA BUGETUL DE STAT, DIN TAXE SI IMPOZITE, pe care contribuabilul le plateste fericit si fara sa bombane guvernantii si PRIMARIA, care nu fac nimic pentru "odraslele" lor, decat sa-i oblige la "cipare" si alte "obligatiuni", dar fara nici un fel de drepturi.
      Bugetul de stat se constituie din astfel de initiative, nu din REDUCEREA SALARIILOR BUGETARILOR din Politie, Sanatate sau Invatamant.

      Ștergere
  3. Ah Gabi, ai pus perfect punctele pe multi i! exact aste sunt întrebarile pe care românii trebuie sa si le puna! Frumos articol! Happy weekend!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru ca nu si le pun la alegeri, de-asta n-avem noi o d-na Angela Merkel!
      E mai usor sa-ti doresti curtea vecinului, decat s-o sapi pe a ta...
      Weekend placut!

      Ștergere